nov.

19

2019

La capsa dels missatges bonics

Hola families, fa uns dies vam presentar a l’aula la capsa dels missatges bonics. Aquesta proposta consiteix en que cada setmana farem un sorteig on a cada infant i mestre ens serà assignat algú de la classe. La consigna es esciure una frase amb un missatge bonic, les mestres ajudem als nens que necessiten un cop de mà i fem alguna traducció perquè es pugui entendre a casa. Durant la resta de la setmana està sempre disponible per aquells nens que vulguin enviar missatges a altres nens. Si vosaltres us animeu també està oberta pels grans, tots pertanyem aquest gran equip, així que només cal fer-me-les arribar. 

Ja us arribaran a missatges a casa!!! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *