nov.

21

2019

Foix la protagonista de la setmana

La Foix va ser la protagonista de la setmana passada. El Dilluns va portar la maleta amb la feina molt ben feta; ens va explicar  moltes coses de la seva família, dels seus gustos i sabeu què més hi duia a dins? Un súper elefant!!

El divendres va venir el Jordi el seu pare i aprofitant que els agrada fer esport ens va explicar una història musical de com fa les triatlons. Va portar una vestit de neoprè per nadar, un casc per anar amb bici i unes bambes per córrer. Mentre explicava la història vam nadar, anar amb biccileta i córrer tot fent un tren plegats.

Vam passar una tarda molt divertida. Moltes gràcies per venir Jordi.

 

Clica per veure més fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *