nov.

24

2019

Cira protagonista de la setmana

Aquesta darrera setmana, la Cira ha estat la protagonista!!

                                                                   

El que més li agrada a Cira és la Festa Major de Vilafranca i vestir-se de diable, anar en patinet, anar a la muntanya i jugar amb els seus/ves cosins i cosines. El que no li agrada tant és el soroll del ball d’en Serrallonga, haver de recollir l’habitació ella sola, la verdura i els sorolls forts. 

Ens va portar vàries sorpreses que va voler compartir: Una caixa xinesa, una nina, el pitet de Festa Major de quan era nadó i el conte de la llegenda de Sant Jordi. 

El seus pares ens havien preparat un activitat ben especial. Van arribar amb un mocador de pirata al cap, amb uns instruments i amb un cofre. A dins del cofre, vam trobar una carta de la pirata Daniela on ens deia que cantant tres cançons trobaríem un tresor pirata amagat per la classe. 

                                                                                            

No sabíem que els pares de la Cira cantaven tant i tant bé! Com ens agrada la música! I també ser conscients que no només els nens poden ser pirates, sinó que les nens i nens tenen les mateixes oportunitats!

Moltíssimes gràcies per la bona estona que ens vau fer passar! Aquí podeu veure més fotos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *