oct.

15

2019

Israa la protagonista de la setmana

A P3 ja hem començat l’activitat del protagonista de la setmana. Cada setmana un nen/a de la classe prendrà una maleta a casa on hi posarà fotografies de quan va néixer, de la seva família i algun objecte important que vulgui ensenyar a la resta. Al final de la setmana el divendres l’activitat culmina amb la presència de la família a l’escola. els apres estan convidats a venir a la classe i compartir una estona de joc, contes, manualitats, cançons…amb tota la classe.

La setmana passada la protagonista va ser la Israa. Va venir molt contenta amb la maleta. Ens va explicar coses de la seva família i ens va fer saber que li encanta mirar dibuixos de la Peppa Pig. El divendres a ala tarda va venir la seva mare a la classe amb la seva cosina i junts vam fer una manualitat d’un núvol. Vam passar una bona estona plegats.

Moltes gràcies per venir Kaoutar.

Clica per veure més fotos

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *