juny

18

2019

UN VIATGE ROCKER 2019

Famílies!

El dia 24 de maig, vam poder gaudir de l’espectacle “Un viatge Rocker” fet pels alumnes de 1r i 2n a l’Auditori de Vilafranca. El moviment, les ombres, tac i el teatre es van unir per mostrar-nos tot un intens treball creatiu fet a ESPAIS i relacionat amb els diferents projectes del curs. 

Els de MOVIMENT es van encarregar de muntar les coreografies; els d’OMBRES van crear els paisatges i les ombres xineses; els de TAC van fer els tríptics, entrades, presentació de l’espectacle, acomodar el públic i recollir tickets; i els de TEATRE van crear el fil conductor de la història, l’escenografia, atrezzo i van anar a la ràdio a gravar la veu en off

El resultat va ser extraordinari! 

A continuació, cliqueu els links per veure les fotos…. Anirem actualitzant la carpeta… Estigueu atents! 

                                                                                                                                                

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *