juny

5

2019

Espais sobre el mar

Els alumnes de 3r hem aprofitat aquest últim trimestre per fer espais sobre el mar.

En un dels espais hem treballat la recerca d’informació i la creació d’una presentació amb diapositives amb el Google drive. Havíem de plantejar-nos una pregunta, buscar la resposta i escriure-la fent una presentació. Ens hem adonat que no és tant fàcil buscar la resposta amb tanta informació que hi ha a internet!

En un altre espai hem uns murals sobre el mar. A través de materials reciclats hem representat el fons marí, fent-nos conscients que si volem un futur amb un mar més bonic i menys contaminat, és cosa de cadascú actuar i fer-ho possible (reciclant, reduïnt, reutilitzant,….,). Els murals han quedat ben bonics i, si passegeu pel centre de la Vila, el podreu veure penjat a la capella Sant Joan!

Per últim, i no per això menys interessant, hem fet un espai de ciències i experimentació que ens ha permès aprofundir en els coneixements sobre el cicle de l’aigua i el camí que fa després de que l’utilitzem a casa. També hem fet la dissecció d’un peix!

Tot això ho podreu veure si cliqueu a la imatge!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *