juny

14

2019

ELS ALUMNES DE L’ESPIGA ENS VISITEN

Els alumnes de l’Espiga ens han visitat i els alumnes de 6è hem pogut compartir amb ells una sèrie d’activitats i jocs que ens han permès sensibilitzar-nos i generar més consciència entorn la discapacitat a través d’activitats cooperatives, integradores i d’inclusió.

Hem començat la trobada cantant un parell de cançons de la Cantània i després hem gaudit d’uns jocs cooperatius que havíem preparat. Després d’això, tots junts hem esmorzat i hem compartit l’estona del pati amb la resta de companys de l’escola.

Aprofitant la visita, la cooperativa Happy Bal (6èA) hem donat el 15%  dels beneficis de la venta del mercat i ells ens han convidat a la seva festa de final de curs del proper dia 21 de juny.

Ha estat una trobada molt profitosa i enriquidora!

CLICA AQUÍ PER VEURE MÉS FOTOS DE LA TROBADA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *