juny

19

2019

Anem a veure la classe de P4A

Aquest matí les Bombolles hem anat a fer una visita a la classe de P4A que ara és la dels pianos. El curs que ve serà la nostra classe!! Hem hagut de pujar escales amb molt de compte per la barana i ens hem adonat que està força amunt. Un cop he arribat allà ens han rebut molt contents. La Raquel i els propis nens/es ens han explicat algunes de les coses que fan, sabeu què? tenen moltes joguines, també fan espais, fan el bon dia i miren el temps… Uauu quin munt de coses!! Ens han explicat també que al ser més grans ja no tenen el lavabo dins la classe sinó que està fora just al costat a la classe; és molt gran i el comparteixen amb l’altre grup de P4i també els nens/es de P5.

Després hem baixat altre cop les escales i hem practicat de fer la fila on la farem el curs vinent!! Mireu com ho hem fet de bé!!

Clica per veure més fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *