maig

6

2019

Gabriel P. el protagonista de la setmana

La setmana passada el Gabriel va ser el protagonista de la setmana. Ens va explicar moltes coses de quan era un bebè, de la seva família, de les seves joguines preferides…i va portar un conte del Mickey Mouse que feia màgia i el vam explicar.

El divendres a la tarda va venir la seva família, el pare, la mare i el seu germà petit. Ens van explicar com i on creixen les pastanagues i com s’ha de fer per plantar-ne.  Després cada un de nosaltres va poder plantar les seves llavors de pastanaga i les vam prendre a casa. Per acabar la seva mare va fer un pa de pastanaga a casa i el vam poder tastar!! Molt fàcil: farina, aigua, llevadura sal i pastanaga ratllada. Boníssim!!!!

Ara les haurem de cuidar molt, aigua i sol i esperar amb paciència que creixin!!

Moltes gràcies per venir. Ens ho hem passat molt bé i em après molt.

Clica per veure més fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *