maig

14

2019

Ellie la protagonista de la setmana

La setmana passada la protagonista de la setmana va ser  ala Ellie. Durant la setmana ens va explicar moltes coses de la seva família i dels seus gustos. Va portar també la maleta plena de coses, joguines, roba de quan era bebè…

El divendres a la tarda van venir els seus pares i el seu germanet a la classe i ens van explicar el conte preferit de la Ellie: “La frozzen” per a fer-ho la Ellie es va vestir d’Elsa. Estava molt guapa. Després ens van repartir uns potatos de feltre i cada un vam anar posant les seves parts. Vam poder escollir nen o nena i una vegada totes les parts posades el vam poder prendre a casa per jugar.

Ens ho vam passar molt bé i mireu que bonic va quedar…

Moltes gràcies per venir!!

 

Clica per veure més fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *