maig

3

2019

Aina la protagonista de la setmana

Ahir a la tarda van venir els pares de l’Aina fer l’activitat del protagonista que va quedar pendent amb la vaga del 8 de març. L’Aina durant la setmana que va ser la protagonista ens va explicar moltes coses de la seva família i dels seus gustos. Va portar també la maleta plena de coses, joguines, roba de quan era bebè…

El Xavi i la Eva amb l’ajuda de l’Aina ens van explicar amb titelles uns dels contes preferits de l’Aina: “La rateta presumida”; després vam poder escollir pera fer una màscara entre rateta o gat. Ens ho vam passar molt bé i mireu que guapos i guapes estem amb les màscares…costa de reconèixer qui és cada un.

Clica per veure més fotos

Moltes gràcies per venir!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *