abr.

9

2019

Laia Tardà , la protagonista de la setmana

La setmana passada la Laia va ser la protagonista dels tractors i va estar molt emocionada explicant tot el que li agrada i tot el que no. Gens, gens els pèssols i el color negre i moltíssim jugar amb els playmobils i jugar amb el seu cosí Oleguer.(feu un clic a l’enllaç).

Dilluns la seva mare va venir a fer l’activitat a l’aula i ens va explicar que cada nit li agrada que li expliquin quatre contes. Ens va explicar un amb l’ajuda de la Laia i els tractors també hi van poder participar: “Els 3 porquets”, una versió que no havíem escoltat mai.

Després, com a record de l’activitat van pintar un personatge del conte i ens vam fer fotos molt divertides!

Ens ho vam passar d’allò més! Feu clic a la imatge i gaudiu amb nosaltres!!

Moltes gràcies!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *