abr.

9

2019

La Cooperativa CREA I DIVERTEIX-TE està en plena producció!

Hola!

Sóm la “Cooperativa Crea i Diverteix-te” i us volem explicar que estem treballant de valent i avançant molt en els nostres productes. Ja gairebé hem acabat les pulseres, els clauers i els punts de llibre.

Aquest projecte també ens està servint molt per cooperar i treballar en equips. Totes les decisions de la cooperativa, les hem decidit en gran grup mitjançant assamblees, votacions i acords. Pròximament us informarem de com ha quedat el resultat final d’alguns productes, de moment anem treballant a bon ritme!

AQUÍ PODEU VEURE MÉS FOTOS

  1. UNA DE LES MILLORS EXPERIÉNCIES

    ENSERIO!!!!

  2. […] dissabte 18 de maig. Aquell matí els nois i noies de 6è que han creat la cooperativa Crea i Diverteix-te muntaran una paradeta per vendre els seus productes fets a mà davant de l’Auditori de […]

  3. […] tenim un que ens agrada especialment: els nois i noies de sisè que han creat la Cooperativa ‘Crea i Diverteix-te‘ han apostat també per aquesta xarxa social per a difondre les seves activitats i crear […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *