abr.

12

2019

Gerard el protagonista de la setmana

El Gerard és el protagonista de la setmana. El dilluns va venir carregat amb la maleta plena de coses a per explicar. Portava moltes fotos de quan era petit, joguines, roba i sabates de quan era bebé i les lletres del seu nom. Vam poder conèixer millor la seva família i sabeu què li encanta ballar!!

 Ahir a la tarda van venir els seus pares a la classe. La Mare ens va explicar un conte d’uns conillets de pasqua i després ens va proposar fer un joc: buscar ous de xocolata per la classe!! Els vam trobar tots i ens va regalar un parell a cada un de nosaltres.

Després com que al Gerard li agrada molt ballar, vam ballar les seves cançons preferides: El auto de papá, baby shark, el pocoyó y el oso gominola.

Ens ho vam passat pipa i el Gerard va gaudir i ballar molt!! Moltes gràcies per venir Maria i Gonzalo!!

Clica per veure més fotos

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *