abr.

13

2019

Fem un pastís de galetes

Per acabar el trimestre, els alumnes de tercer hem fet un pastís de galetes! Entre tots i totes vam pensar tot el què necessitàvem per fer-lo: anar a comprar, organitzar-nos en grups, demanar ajuda a les mares,… 

El primer que vam fer va ser anar al supermercat a comprar els ingredients. Mentre érem allà vam anar fent aproximacions del que ens costaria la compra (i s’ha de dir que per poc quasi que l’encertem!).

Un cop a l’escola, vam decidir fer quatre grups i que cada un fes un tros de pastís, així tothom podria fer alguna cosa. A més, vam tenir la sort que algunes mares ens vinguessin a donar un cop de mà! Moltes gràcies!

Finalment, divendres a la tarda ens vam menjar el nostre tros de pastís! Estava boníssim!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *