abr.

5

2019

Com és que hi ha formigues a la classe?

Tenim una pregunta sense resoldre a la classe dels tractors: com és que hi ha formigues a la classe?

Dimarts ens vam trobar moltes formigues al voltant de la taula del protagonista i vam estar fent hipòtesis una bona estona: potser els agrada la nostra classe, han vingut a veure’ns, tenen fred, venen a buscar la seves amigues… i entre tots vam decidir que volíem investigar el motiu pel qual hi ha formigues a la classe.

Vam sortir al pati a mirar si n’hi havien més i en vam trobar a la muntanyeta. Vam observar que entraven   a un forat, que van en filera, unes a darrere de les altres…

Quan vam entrar a la classe vam decidir fer un dibuix inicial on cada nen pogués dibuixar com són, on viuen, què mengen… i poder explicar de forma individual tot allò que saben i poder partir dels seus    coneixements previs per resoldre el dubte que havia sorgit.  

 Dibuix inicial dels tractors (pendent de penjar)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *