abr.

5

2019

Com és que hi ha formigues a la classe?

Tenim una pregunta sense resoldre a la classe dels tractors: com és que hi ha formigues a la classe?

Dimarts ens vam trobar moltes formigues al voltant de la taula del protagonista i vam estar fent hipòtesis una bona estona: potser els agrada la nostra classe, han vingut a veure’ns, tenen fred, venen a buscar la seves amigues… i entre tots vam decidir que volíem investigar el motiu pel qual hi ha formigues a la classe.

Vam sortir al pati a mirar si n’hi havien més i en vam trobar a la muntanyeta. Vam observar que entraven   a un forat, que van en filera, unes a darrere de les altres…

Quan vam entrar a la classe vam decidir fer un dibuix inicial on cada nen pogués dibuixar com són, on viuen, què mengen… i poder explicar de forma individual tot allò que saben i poder partir dels seus    coneixements previs per resoldre el dubte que havia sorgit.  

 Dibuix inicial dels tractors (pendent de penjar)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.