abr.

10

2019

Com és que els insectes van a les flors?

Les bombolles seguim investigant! avui hem tingut una conversa i hem anomenant llocs on trobar flors i insectes: al camp, a la muntanya, al carrer, al pati…

Hem decidit sortir al pati a o investigar i descobrir tot fent un tomb a veure si en trobàvem. En un primer moment no vèiem gaire cosa però de sobte algú ha dit : Mireu una flor!! i tots hem corregut a veure que hi havia. Hem trobat algunes flors per la muntanyeta i moltes d’altres per fora la balla de l’escola.

Llavors algú ha preguntat: i els insectes on estan? Doncs no en vèiem cap. Fins que l’Afrae ha cridat: Mira Sandra una abella!!! i molt emocionats hem corregut a veure-la. Estava volant a prop de les flors. Ens hem estat una estona mirant-la i hem observat que es parava damunt les flors. El què no sabem encara és el que hi va a fer.

Hem pensat com podíem saber què hi feia l’abella volant i posant-se damunt les flors, i algú ha proposat que li podíem preguntar?. Ho hem fet però sabeu què? No ens ha contestat les abelles no parlen fan només un so ZZZZZZZZZ i no l’entenem.

Hem tornat a la classe contents de la nostra troballa però ens hem adonat que encara no havíem respost la nostra pregunta: Com és que els insectes van a les flors?

Llavors entre tots hem començat a pensar com fer per poder trobar la informació que necessitem per respondre la pregunta i….ha estat llavors quan a la Léa se li ha acudit dir: Podem mirar un vídeo que ho expliqui? Uauuuu, té raó podem buscar vídeos, imatges, contes…que ens ajudin a respondre la nostra pregunta doncs  continuem sense tenir clar perquè van  els insectes a les flors.

Amb tot això hem decidit fer una carta per les mares i els pares per tal que entre tots/es durant les vacances podem recopilar i portar informació per respondre la nostra pregunta.

Us la farem arribar i esperem que entre tots i totes trobem moltes coses. Això si, recordeu  que la resposta l’hem de descobrir a la classe entre tots!!

Moltes gràcies, us mantindreu informats dels nostres descobriments.

Clica per veure més fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *