març

15

2019

Visita a l’Institut Alt Penedès

Cada dia que passa, es va apropant el final d’una etapa i el principi d’una de nova que a vegades ens neguiteja una mica. Les visites als Instituts ens han servit per conèixer les noves instal.lacions, tranquilitzar-nos i sobretot aclarir dubtes. Ahir vam fer la visita a l’Institut Alt Penedès: ens van explicar quines assignatures farem el curs vinent i la seva distribució al llarg del curs. Fins i tot un grup de tercer de la ESO ens van fer una petita representació teatral escrita i representada pels mateixos alumnes.

 

Des d’aquí, animem a tots als alumnes de sisè i les famílies a visitar els Instituts en la jornada de portes obertes.

  1. M’agrdat moltíssim

  2. Aquest institut m’ha agradat molt per començar una nova etapa i deixar una amb molts bons moments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *