març

28

2019

Què podem fer perquè no s’extingeixin els animals?

Els nens i nenes de 2n A hem dut a terme un projecte que ens ha fet pensar molt i, en molts casos, replantejar els nostres hàbits de consum entre d’altres coses.

En una assemblea va sorgir el tema que hi havia molts animals que s’estaven extingint, fins i tot alguns s’havien extingit ja de la Terra. Arrel d’aquesta conversa, i de la preocupació que aquest fet ens suposava, ens vam plantejar la pregunta de per què s’extingien i sobretot, què podíem fer nosaltres per evitar-ho.

Vam buscar quins eren els animals en perill d’extinció, com que n’hi havia tants, en vam escollir alguns per votació. Després vam investigar què menjaven, on vivien i quines eren les causes que els avocaven a l’extinció. A partir d’aquí podeu veure el vídeo, ells ho expliquen molt bé.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *