març

20

2019

FIRA MUSICAL 2019

Els/les alumnes de 1r a 4t han anat a la fira musical, una activitat que organitza l’Escola de Música M.Dolors Calvet. Els/les nens/es han pogut gaudir de tres concerts en directe en diferents espais del centre de Vilafranca com són l’ escola Arsenal, la Sala dels Trinitaris i l’Església de la Trinitat. Aquest any, han pogut conèixer de ben a prop l’Orgue, instruments tradicionals (sac de gemecs, gralla, timbal, guitarró, pandero quadrat o flabiol i tamborí) i instruments de corda fregada (violí, viola, violoncel i contrabaix).

Ha estat una experiència fantàstica! 

Cliqueu els enllaços per veure més fotos. 

FIRA MUSICAL 1R        FIRA MUSICAL 2N            FIRA MUSICAL 3R         FIRA MUSICAL 4T                                                                                 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *