març

18

2019

Anem al Parc de Bombers! P4B

El divendres, vam anar al Parc de Bombers de Vilafranca. Ens vam trobar allí directament i ens van deixar passar a esmorzar a una sala de descans que tenen. Quin sort que vam tenir i que tranquils/es vam estar.

A les 10:00h, van venir a buscar-nos i vam començar la visita. Primer que tot, ens van explicar les precaucions que hem de tenir si hi ha foc a la nostra cosa. Ens van dir que no ens podem quedar quiets, que hem de sortir del lloc on hi ha foc o fum. També, ens van explicar, que no es bo respirar el fum.

Vam començar la visita, observant els tres tipus de camions, ens van ensenyar i explicar que hi havia en els armaris… Després, ens van mostrar com van vestits i el color del casc que significa. El groc, bombers; el vermell cap de bombers i el blanc cap de caps de bombers.

Anem a veure les instal·lacions, comencem per la centraleta i ens expliquen que si sona el telèfon és molt important que fem silenci. Just visitant, van trucar i va ser una emergència. Ho vam viure tot amb directe i vam sentir la sirena del Parc de Bombers i com sortia el camió de les instal·lacions.

Vam continuar veient la cuina, la sala d’estar, les habitacions…

Finalment, ens vam sortir a fora i ens va ensenyar com d’alt poden pujar les escales del camió.

Vam tornar a l’escola amb el nostre mapa.

Una experiència molt enriquidora i motivant.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *