febr.

8

2019

Pau Hernàndez el protagonista de la setmana

Aquesta setmana a la classe de les bombolles el Pau ha estat el protagonista. El dilluns va portar la maleta ben plena. Ens va explicar moltes coses família i dels seus gustos.  Sabeu què? li encanten els astronautes, tant que es va vestir d’astronauta i vam explicar un conte d’un ós que anava a la lluna.

El dijous a la tarda van venir el seu pare i la seva  marea a la classe. Ens van proposar de fer una guitarra amb cartró que vam posar les cordes i vam decorar amb goemts. Després tots junts vam cantar i tocar la guitarra amb la cançó “Tira pel dret” de Reagge per xics. Una cançó que parla d’una noia que va amb coet a la lluna!!

Ens va agradar moltíssim, moltes gràcies per venir Sara i Quique hem passat una tarda molt divertida.

Si la voleu escoltar i cantar aquí teniu l’enllaç.

Clica per escoltar la cançó

 

 

 

 

 

 

 

Clica per veure més fotos

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *