febr.

21

2019

Les disfresses de P4B

Escollim que ens volem disfressar de memory.

Per fer les parelles, ho fem a sort. Agafem els noms de passar llista i els deixem al terra, panxa cap avall. A poc a poc, van agafant un nom del terra i anem fent parelles. Estem molt contents amb el resultat.

Un altre dia, ens posem d’acord amb la figura que volem tenir per la parella del memory. I amb el color del fons. Per parella, també escollin entre dues opcions la figura que més els agrada. Per exemple, la parella dels núvols, els presento un núvol sense cara i un amb cara. Es posen d’acord amb quina els agrada més i l’han de pintar junts, per fer un model.

En una altra estona, pintaran la figura amb pintura. Quan estigui sec ho retallen.

Mireu si ja hem fet feina!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *