febr.

18

2019

La Léa la protagonista de la setmana

Aquesta setmana la Léa ha sigut la protagonista de la setmana. El dilluns va portar la maleta plena i ens va explicar moltes coses de la seva família i dels seus gustos. Sabeu? li agraden molt els instruments i en va portar 3, una pandereta, un xilòfon i unes marques.

El dijous a la tarda van venir els seus pares a la classe, ens van explicar un conte en anglès que parlava de l’amor que els pares tenen cap als seus fills. La mare ho llegia en anglès i la Léa ho traduïa al català. Després vam ballar una cançó també en anglès i per acabar ens van regalar un cor per penjar-lo i així no oblidar-nos d’estimar-nos!!!

Clica per veure més fotos

Moltes gràcies pe venir Dipali i Mathew!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *