gen.

22

2019

Sendy la protagonista de la setmana

La setmana passada la Sendy va ser la protagonista de la setmana. Va portar la maleta plena de coses relacionades amb la Frozen la seva peli preferida. Ens va explicar que li agrada molt disfressar-se d’Elsa i cantar amb el micro la cançó de “Libre soy”. Sabeu el què no li agrada gens? Doncs els ous ferrats!! 

El divendres a la tarda van venir la seva mare Ciara i el seu germà petit Alan a la classe. La Sendy es va vestir d’Elsa amb la seva disfressa i sabates de taló per cantar i ballar les cançons de la Frozen. Després ella i la seva mare ens van ballar una cançó de dirty dancing i per acabar vam ballar plegats una cançó molt marxosa de la Byonce.

Uauu!! quina tarda més divertida vam passar! Moltes gràcies per venir Ciara.

Clica per veure més fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *