des.

1

2018

Saulo, el protagonista de la setmana

Aquesta setmana el Saulo ha estat el protagonista de la classe dels Tractors. Una setmana molt intensa i emocionant per a ell. Ens ha ensenyat totes les seves joguines preferides i el super tren que va muntar a la classe.

Una de les coses que no li agraden gens és la secallona!

Divendres vam comptar amb la visita dels seus pares, l’Anna i el Pau. Ens van explicar el conte de Les set cabretes i el llop amb ombres xineses (fetes per ells!!). Els nens i les nenes van estar molt atents en tot moment i tots plegats vam gaudir d’alló més!

I com a sorpresa per endur-nos a casa…un conte molt elaborat.

Moltes gràcies !

Gaudiu amb nosaltres de la tarda!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *