nov.

18

2018

Espais a P3

Fa molts dies vam obrir les portes de les aules per a compartir joc entre les bombolles i els tractors.

Ara ja us podem explicar amb imatges com és l’activitat dels Espais de P3 que estem fent aquest trimestre.

Entreu i gaudiu amb nosaltres!   

Les bombolles i els tractors fan espais de joc cada dia en diferents franges horàries. Amb aquests busquem desenvolupar i potenciar al màxim les capacitats individuals de cada nen i nena, acompanyant i respectant els ritmes individuals.

A l’Espai dels artistes de P3 experimenten amb diferents suports (monitor interactiu, papers gegants, pissarres blanques…) i materials (ceres, guixos, retoladors…) de forma lliure per expressar tot allò que senten a través del dibuix, de les formes, les lletres…

A l’Espai dels Músics experimenten amb diferents instruments musicals que cada divendres la Gemma ens porta a l’aula. Els tractors i les bombolles s’endinsen en el món del llenguatge musical a través del joc i l’experimentació.

A l’Espai de  Construcció experimenten amb materials diversos amb els que construeixen de forma individual, en parelles o en grup, grans construccions. Posen en marxa l’equilibri, la imaginació, la connexió amb els coneixements propis i elaboren estructures espectaculars.

A l’Espai de Juguem a ser… posen en marxa diferents rols de la vida real on fan interacció amb els companys i desenvolupen el llenguatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *