maig

23

2018

TROBADA AMB ELS ALUMNES DE L’ESPIGA

Els alumnes de 6è hem anat a l’Espiga on hem pogut compartir amb els seus alumnes una sèrie d’activitats i jocs que ens han permès sensibilitzar-nos i generar més consciència entorn la discapacitat a través d’activitats cooperatives, integradores i d’inclusió.

Hem començat la trobada amb una visita guiada per l’escola i les seves instal·lacions. Després tots junts hem esmorzat i hem gaudit d’uns jocs cooperatius que ens havíen preparat.

Al finalitzar la nostra trobada els alumnes de 6è els hem obsequiat amb alguns productes fets per les cooperatives. Aprofitant la visita, la cooperativa Balma (6èA) hem donat el 15%  dels beneficis de la venta del mercat i ells ens han convidat a la seva festa de final de curs del proper dia 21 de juny.

 
 CLICA AQUÍ PER VEURE MÉS IMATGES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *