maig

23

2018

Mercat Cooperativa

Després de treballar dur durant tot el curs, dissabte 19, les cooperatives de l’escola van realitzar el seu mercat juntament amb les altres escoles de Vilafranca participants al projecte d’emprenedoria.

Durant tres hores els nostres petits emprenedors van estar venent els productes que havien fet a les Fires de Maig.

Després del mercat, a l’auditori, totes les cooperatives participants al projecte es van presentar i van informar sobre quina era l’entitat social on aniran destinats els beneficis de la venda. La cooperativa Balma (alumnes de 6èA) han decidit donar un 15% dels seu beneficis a la Fundació Espiga i la cooperativa Tots a Crear (alumnes de 6èB), un 20% als Amics dels nens Saharauis.

L’acte va acabar amb un lliurament de diplomes als alumnes per part de la sra. Xell Montserrat (regidora d’Ensenyament), el sr. J. Manuel Montfort (coordinador Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior) i la sra. Àngels Gómez Comino (Servei Promoció Econòmica Ajuntament Vilafranca).

 

CLICA AQUÍ PER VEURE MÉS FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *