maig

21

2018

Colònies 2018 a El Pinar, Canyelles

Ja som de tornada!!

Sabem que les esteu esperant amb moltes ganes!!

Han estat unes colònies molt divertides i on hem fet de tot: hem conegut un Dr Star una mica despistat, hem observat a través d’un telescopi, hem volat amb un inflable, hem entrat en un planetari, hem dibuixat les ombres…uff…i per acabar la nit, hem ballat a la sala fosca.

Han estat unes colònies molt i molt espacials i ja tenim ganes que arribin les següents. Feu clic i gaudiu amb nosaltres! (anirem penjant-les al llarg de la setmana)

Fotos generals

P3A             P3B              P4A               P4B                     P5A                     P5B

  1. Hola buenas tardes. Me gustaria ver las fotos de colonias de mi hija que hable con su tutora maria que hablaria con ageda para decirle donde se encontraban. Me gustaria poder verlas ya que el año que viene no se encontrara en este centro ya que nos mudamos y ma gustaria poder tenerlas. Su clase es p3a las ovejas. Un saludo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *