abr.

27

2018

Teatre a Cicle Mitjà!

Al llarg del segon trimestre i principis del tercer, els alumnes de Cicle Mitjà, hem estat realitzant els tallers de Sant Jordi. En el de manualitats, els nens i nenes han pensat i elaborat els decorats de les dues obres de teatre i els cartells per anunciar-les. En el taller de música, han pensat i creat peces musicals per l’obra. Els de taller de TAC han preparat els tríptics informatius i, per últim, els de teatre han estat assajant per poder actuar i representar les llegendes de Sant Jordi.

Aquí us deixem les dues obres de teatre. Que les gaudiu!

La nova llegenda de Sant Jordi (A)

 

 

La Llegenda de Sant Jordi (B)

 

 

Aquí us deixem un recull de fots del dia.

Actors i actrius teatre

  1. Hola Bet, no es veu cap video insertat de les obres.
    Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *