abr.

27

2018

Projecte jocs al pati

Els infant de P5 hem pensat que seria molt divertit pintar jocs al nostre pati. Pensem que seria interessant tenir altres jocs per divertir-nos a l’hora del esbarjo. Nosaltres hem pensat uns quant jocs i hem demanat als nens de P3 i P4 la seva opinió. El següent pas es veure la votació final i decidir on els situem.

Cliqueu per veure més fotos.

  1. […] l’oferta de jocs… i ara necessiten la col·laboració de les famílies. Els nens i nenes han escollit una sèrie de jocs motrius que els hi agradaria tenir al pati i necessiten de l’ajuda dels pares i mares per a […]

  2. […] voleu saber com s’ha gestat aquest projecte participatiu, les mestres de P5 ho expliquen al web de l’escola. Una lectura […]

  3. […] voleu saber com s’ha gestat aquest projecte participatiu, les mestres de P5 ho expliquen al web de l’escola. Una lectura […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *