febr.

4

2018

I amb tots vosaltres… la nova web d’El Baltà!

nova web

Ens fa molt feliços donar-vos la benvinguda al nostre nou espai web. Feia temps que teníem pendent actualitzar-lo i aconseguir explicar en un sol espai a la xarxa com és el Baltà.
Aquest nou web us explica el nostre projecte de centre i alhora us mostra l’activitat a les aules dels diferents nivells.

A l’apartat ‘El nostre projecte’ us presentem l’equip del Baltà i us expliquem el nostre projecte educatiu i com treballem per aconseguir una organització del currículum cada cop més flexible. Podreu veure, també, com ens relacionem amb l’entorn i conèixer interessants iniciatives que es duen a terme a l’escola.

L’apartat ‘Novetats’ ens servirà per publicar notícies sobre l’escola. I entrant a l’apartat ‘A l’Aula’ podreu “espiar” el dia a dia dels diferents cursos. Aquestes notícies accepten comentaris; estarem encantats d’escoltar la vostra opinió!

Dins de l’apartat ‘Serveis’ trobareu informació sobre el funcionament del servei d’acollida i del servei de menjador, així com les diferents opcions d’activitats extraescolars que oferim al Baltà.

I per últim, un enllaç al blog de l’AMPA.

Esperem que us agradi i que ens trobem sovint per aquí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *